Om os

Roerslevgaard entreprenør er en mindre entreprenør virksomhed, der ligger centralt i Danmark

Vi er registreret autoriseret kloakmester og derigennem tilsluttet et uvildigt kvalitetssikringssystem. Dette er DIN garanti for, at det udførte arbejde altid overholder gældende lovgivning.

Vi er få ansatte og vægter et godt arbejdsmiljø højt. Dette skulle gerne smitte af på kunderne i form af øget overskud, så der bliver lyttet til de ønsker og behov, der måtte være til den pågældende opgave. Herudover giver vi gerne gode råd og vejledning og kommer med løsningsforslag.

Vi har gennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Vi er meget bevidste om, at vores ansatte skal være bedst muligt kvalificeret til det arbejde, de skal udføre. Dette for at vi altid kan stå inde for en veludført arbejdsopgave.

Maskinførerne har mange års erfaring og sætter en ære i at udføre opgaven professionelt.

Roerslevgaard entreprenør startede i 2006, hvor Lars (indehaver) startede op med at køre rundt selv. Heldigvis kom der hurtigt lidt vokseværk i den lille entreprenørvirksomhed – dette både i form af mængden af arbejdsopgaver, men også opgavernes størrelse.

Gennem de sidste år har vi gået fra at være en til i perioder at have 20 ansatte. Vi har dog besluttet, at vi ønsker at forblive en mindre virksomhed. Dette da vi synes, det giver mest føling med projekterne, samt en mere direkte og personlig kontakt med kunderne.